Asiakaspalvelua tiskillä - Kailatec Oy

Palvelut

Kunnossapidon kumppani

Kunnossapidon avulla koneet, laitteet ja tehtaat pyörivät ja hommat sujuvat. Ennakoivat huollot ja kunnossapito auttavat estämään konerikkoja ja parantavat työturvallisuutta. Ennakointi auttaa myös pienentämään yllättäviä korjauskustannuksia ja pidentää koneiden ja laitteiden ikää.

Palvelemme erilaisia yrityksiä kunnossapidon tarpeissa teknisen osaamisemme ja nopean varaosahuollon avulla olitpa missä päin Suomea tahansa. Suunnittelemme ratkaisuja, jotka vapauttavat ihmisiä, tuovat tehoa ja lisäävät toimintavarmuutta. Teemme kaikkemme, jotta yrityksesi tuotannon rattaat pyörivät tasaisesti.

Tutustu palveluihimme ja heitä huolesi meille.

Asennukset ja huoltopalvelu (ikoni)

Asennukset ja huoltopalvelut

Meiltä saat osaavat asennukset:
• Automaatio
• Hydrauliikka
• Paineilma
• Koneasennukset ja huollot, myös vaativiin kohteisiin
• Rautarakenteet
• Sähköistykset
• Ennakoivan kunnossapidon huoltotoimenpiteet

Huollamme Clen-painepesurit, aggregaatit, Wallius-hitsauskoneet sekä paineilma­kompressorit.

Kuljetuspalvelut (ikoni)

Kuljetuspalvelut

Kuljetamme tilaamasi varaosat, laitteet ja tarvikkeet tarvittaessa suoraan työmaalle.
Asiakkaillemme aina ilmainen kuljetus Oulun talousalueella.

Letkuasennelmat (ikoni)

Letkuasennelmat

Valmistamme hydrauliikka-, ilmastointi- ja jarruletkuasennelmat odottaessasi. Vuosittain valmistamme noin 20 000 erilaista letkuasennelmaa.

Päivystys (ikoni)

Päivystys

Meiltä saat asiantuntevaa apua myös öisin ja viikonloppuisin ahertavien varaosatarpeisiin. Päivystämme vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Herätä päivystäjämme soittamalla.

Soita 08 557 2700
Suunnittelupalvelut (ikoni)

Suunnittelupalvelut

Autamme ratkomaan kunnossapitoon ja huoltoon liittyviä haasteita ja tuotanto­prosessin ongelmia. Meiltä löytyy suunnitte­luosaamista pienempiin ja suurempiin haasteisiin, myös avaimet käteen -palveluna. Laaja alihankinta­ketjumme varmistaa, että sormi ei mene suuhun vaativim­missakaan projekteissa.

Tarvike- ja varaosapalvelut (ikoni)

Tarvike- ja varaosapalvelut

Laajasta valikoimastamme löydät tarvitsemasi osat. Hyllystämme löytyy heti lähes 100 000 erilaista artikkelia ja tilaamalla lisää. Käytännössä valikoimamme on rajaton. Tule hakemaan tiskiltä tai tilaa suoraan työmaalle. Tutustu tuote­valikoimaamme.

Katso valikoima
Verkkokauppa (ikoni)

Verkkokauppa

Voit myös tilata tuotteitamme suoraan verkkokaupasta. Päivitämme verkkokaupan tuotevalikoimaa jatkuvasti, mutta sieltä vain murto-osa tuote­valikoimastamme – jos et löydä sieltä tarvitsemaasi, kannattaa kilauttaa tai lähettää meille tuotetiedustelu.

Ostoksille

Kärähtikö käämit?

Jäikö ankkuri pohjaan? Irtosiko jalat? Sähkömoottorin ongelmat ehkä kuulostavat hassuilta, mutta tositilanteessa ne eivät kyllä ketään naurata. Meillä on monta hyllyllistä moottoreita kauniisti rivissä, jotta saat nopeasti uuden moottorin. On eri tehoja ja vaihteita, nopeuksia ja kiinnitystyyppejä. Kohta taas moottorit hurisee. Huristele sinä Ruskoon tai soittele.

Kärähtikö käämit? (kuvituskuva)

Laukesiko laakeri?

Meillä on valtava määrä erilaisia laakereita. Laskujemme mukaan 2 498 erilaista heti varastostamme. Lähes 100 000 artikkelin varastostamme löytyvät monet muutkin varaosat.

Laukesiko laakeri? (kuvituskuva)

Kun pitää laskea

Tarvitsetko apua hammaspyörä­pumpun, pumpun, sylinterin, sähkömoottorin tai venttiilien mitoituksiin?

Hyödynnä mainioita mitoitus­laskureitamme ja saat näppärästi laskettua, mitä tarvitset.

Hydraulisylinterit hyllystä - Kailatec Oy