Kailatec Oy - Yritysesittely

Yritysesittely

Yli 30 vuotta teknistä kauppaa ja Oululaista yrittämistä

Keväällä 1985, 26-vuotias nuorimies vuokrasi Sammaltieltä Ruskosta hallin ja päätti alkaa yrittäjäksi teollisuuden ja urakoitsijoiden kunnossapidon tarvikemyyjänä. Takana oli Ammattikoulu, Autoteknikon koulutus, Markkinointi-instituutin perus kaupallinen koulutus sekä valtion pakolliset velvollisuudet. Yrityksen nimeksi tuli Laakeri Kopla Ky.

Vuonna 1986 yhtiö muutettiin Oy:ksi ja nimi vaihtui Lako-tuotteeksi jolloin aloimme valmistaa LVI-puolelle putkistonvaimenninletkuja. Vuoden -89 loppuun mennessä niitä oli valmistunut jo 100 000 kpl. Samoihin aikoihin alkoi myös tuotteiden maahantuonti.

1995 oli aika palata jälleen alkuperäiseen toimintasuunnitelmaan! Yrityksen nimeksi muutettiin Kailatec Oy ja toiminta aloitettiin Maikkulassa Valion toimitiloissa, teknisenä pienenä toimistona. 1998 muutettiin Ruskoon laakeritielle ja sieltä omiin toimitiloihin Liitintielle.

Nykyisin meitä on jo 12 reipasta henkilöä pyörittämässä Kailatec Oy:tä. Toimituksia tehdään Utsjoelta Hankoon. Tuotteista suuri osa on omaa maahantuontia tai suoraan valmistajilta toimitettua.

Olemme oikeastaan huomaamatta kasvaneet Pohjois-Suomen suurimpiin, ellei suurimmaksi alan yritykseksi, ainakin varasto-ohjelman laajuus on jopa Suomen suurimpia.

Suuri Kiitos tästä kasvusta ja Luottamuksesta kuuluu Teille asiakkaat! Toivottavasti pystymme palvelemaan ja tekemään yhteistyötä kanssanne seuraavatkin 30 vuotta 🙂

Tero Kailasuo, Yrittäjä, Kailatec Oy

Tero Kailasuo, yrittäjä

Kailatec Oy on kunnossapidon tavaratalo, kivijalkamyymälämme on Oulussa. Toimimme Oulussa teollisuuden kunnossapidon vähittäis-, tukku-, ja maahantuontiliikkeenä ja meillä on Suomen laajimpiin kuuluva tuotevalikoima!

Perherityksemme on perustettu 1985. Tällä hetkellä meillä työskentelee 14 vakituista työntekijää. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli n. 4,1 milj.€ (alv 0%), joista puolet Oulun- ja puolet Etelä-Suomen teollisuudesta. Kuulumme AAA-luottoluokitukseen sekä olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

Valmistamme vuosittain n. 10 000 erilaista letkuasennelmaa teollisuuteen sekä LVI-alalle.

Noudatamme kaupallisessa toiminnassamme teknisen kaupan yleisiä myyntiehtoja

Toiminta-ajatus

Parker Distributor
Clen Painepesurit ja Pumput
Wallius Hitsauskoneet
Luotettava Kumppani

Ota Yhteyttä

Päivystys 24h 08 557 2700

Avoinna

Ma-Pe: 7:45 - 17:00

La-Su: Suljettu

Kailatec Oy Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Kesäloman aikana tommottiis lippuja ilmestynyt pöydälle 🤩🤩 Laitetaapa jakkoon jollekkin joka kamun kans lähtis kattoo kisoja.

Kerroppa joku kiva juttu sinun kesälomasta vai oliko semmosta olleskansa niin osallistut arvontaan ☀️
Liput arvotaan torstaina kello 16 ja perjantain aikana haku Kailatec Oystä ennen kello 17.

Meta ei ole mukana arvonnassa.
Voittaja tägätään julkaisuun :)
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

2 viikkoa siten
Kesäloman aikana tommottiis lippuja ilmestynyt pöydälle 🤩🤩 Laitetaapa jakkoon jollekkin joka kamun kans lähtis kattoo kisoja.  Kerroppa joku kiva juttu sinun kesälomasta vai oliko semmosta olleskansa niin osallistut arvontaan ☀️ 
Liput arvotaan torstaina kello 16 ja perjantain aikana haku Kailatec Oystä ennen kello 17.  Meta ei ole mukana arvonnassa. 
Voittaja tägätään julkaisuun :)

Kommentoi Facebookissa

Loman alotus kajakoijen ja lujasti melasta kiinni pitäen... Nyt ois loman loppu, ja ois kiva viettää se tyrnävällä voimaa kuunnellen, murujen kanssa.

Miniän kanssa kun lähdetään, niin ehottomasti loman loppuhuipennus😂

Ihan parasta kesässä olleet eräät paljubilleet ja sitte pari pidempää melontareissua murun kanssa ❤ loma loppusuoralla eikä oo mihinkään ihmisten ilmoille/patiolle/festareille ehtiny, joten josko tuonne??

Muutettiin uuteen kottiin 👍

Norjassa tuli kävästyä.

Perheen kanssa yhteinen aika. Kesäloma reissu jäi tältä kesältä tekemättä pakollisten hommien vuoksi. Miehen kanssa lähdettäis katsoon, parisuhde aikaa 😅

Tyttäreni kanssa touhuilu oli lomallani parasta👌

Perheen kanssa yhteistä aikaa rutkasti

Eipä tuota ole paljo lomia näkyvissä tälle vuotta. 😴😴😴 Ja eiköhän tuota jonku sais kaveriksi, jos sattuis niin hyvä tuuri käymään että nuo voittaisi itelle. 🤗🤗🤗

Kesän parhaimmistoa ollut jäätelö torilla lämpimänä aurinkoisena päivänä.

Pyöräily retki hailuotoon

Loma vasta edessä 🤩

Mikä loma

Parasta oli olla juhannus kotona sairaalasta!🙏

Synttärilahja olis siinä😇

Emäntä mukaan

Miehen kanssa

Tylsää on ollu loma. Ei mitään erityistä kerrottavaa..

Lomat vielä pitämättä

Arska 😎

Ei oo lommaa😅

Teemu Kokkoniemi kans lähettäs kattoo nii sillo olis hyvä muisto lomasta😀

Paulus Siliämaa

View more comments