Kailatec Oy - Yritysesittely

Yritysesittely

Yli 30 vuotta teknistä kauppaa ja Oululaista yrittämistä

Keväällä 1985, 26-vuotias nuorimies vuokrasi Sammaltieltä Ruskosta hallin ja päätti alkaa yrittäjäksi teollisuuden ja urakoitsijoiden kunnossapidon tarvikemyyjänä. Takana oli Ammattikoulu, Autoteknikon koulutus, Markkinointi-instituutin perus kaupallinen koulutus sekä valtion pakolliset velvollisuudet. Yrityksen nimeksi tuli Laakeri Kopla Ky.

Vuonna 1986 yhtiö muutettiin Oy:ksi ja nimi vaihtui Lako-tuotteeksi jolloin aloimme valmistaa LVI-puolelle putkistonvaimenninletkuja. Vuoden -89 loppuun mennessä niitä oli valmistunut jo 100 000 kpl. Samoihin aikoihin alkoi myös tuotteiden maahantuonti.

1995 oli aika palata jälleen alkuperäiseen toimintasuunnitelmaan! Yrityksen nimeksi muutettiin Kailatec Oy ja toiminta aloitettiin Maikkulassa Valion toimitiloissa, teknisenä pienenä toimistona. 1998 muutettiin Ruskoon laakeritielle ja sieltä omiin toimitiloihin Liitintielle.

Nykyisin meitä on jo 12 reipasta henkilöä pyörittämässä Kailatec Oy:tä. Toimituksia tehdään Utsjoelta Hankoon. Tuotteista suuri osa on omaa maahantuontia tai suoraan valmistajilta toimitettua.

Olemme oikeastaan huomaamatta kasvaneet Pohjois-Suomen suurimpiin, ellei suurimmaksi alan yritykseksi, ainakin varasto-ohjelman laajuus on jopa Suomen suurimpia.

Suuri Kiitos tästä kasvusta ja Luottamuksesta kuuluu Teille asiakkaat! Toivottavasti pystymme palvelemaan ja tekemään yhteistyötä kanssanne seuraavatkin 30 vuotta 🙂

Tero Kailasuo, Yrittäjä, Kailatec Oy

Tero Kailasuo, yrittäjä

Kailatec Oy on perustettu vuonna 1985. Kailatec Oy erikoistui ”teollisuuden tavarataloksi” vuonna 1996 ja vuonna 2015 tarkensimme toimialaamme vielä ”kunnossapidon tavarataloksi”. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli n. 4,1 milj.€ (alv 0%), joista puolet Oulun- ja puolet Etelä-Suomen teollisuudesta.

Kailatec Oy toimii 14 vakituisen työntekijän voimin. Vuodesta 2008 olemme kuuluneet ”Suomen vahvimmat” luottoluokitukseen.

Valmistamme vuosittain n. 10 000 erilaista letkuasennelmaa teollisuuteen sekä LVI-alalle.

Noudatamme kaupallisessa toiminnassamme teknisen kaupan yleisiä myyntiehtoja

Toiminta-ajatus

Parker Distributor
Clen Painepesurit ja Pumput
Wallius Hitsauskoneet
Luotettava Kumppani