Henkilökunnan ryhmäkuva - Kailatec Oy

Perhe­yritys
palveluk­sessanne

Heitä huolesi meille

Palvelemme yrityksesi kunnossapito-, varaosa- ja tarviketarpeissa. Meille on tärkeää, että voit heittää huolesi meille luottaen siihen, että me autamme.

Suunnittelemme ratkaisuja, jotka vapauttavat ihmisiä, tuovat tehoa ja parantavat toimintavarmuutta.

Vielä ei ole tullut vastaan tilanteita, joissa emme olisi osanneet auttaa. Haasta meidät ja heitä huolesi meille.

Heitä huolesi meille - Kailatec Oy

Tarinamme

Tarinamme alkaa vuodesta 1985, jolloin Tero Kailasuo perusti yrityksen ja ryhtyi myymään teollisuudelle ja urakoitsijoille kunnossapidon tarvikkeita. Yrityksemme syntyi yhden miehen intohimosta yritysten auttamiseen, teknisten ongelmien ratkaisemiseen ja yrittämiseen.

Kasvoimme pienestä teknisestä toimistosta perheyritykseksi. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiäkin kunnossapidon tarpeissa valtakunnallisesti.

Yrittäjyys opettaa

Yrityksemme jalostui muutamassa vähän kovemmassa käytännön yrittäjyyden oppikoulussa, joissa vain sisu ja intohimo työhömme pitivät yritystämme pystyssä.

Samasta sisusta, intohimosta ja sydämen palosta on tehty ne yritykset, joita haluamme auttaa. Siksi meille on tärkeää auttaa siinä, että yrityksesi tuotannon rattaat pyörivät hyvin.

Perheyritys - Kailatec Oy

Vahvaa kokemusta

Meillä on lähes 40 vuoden kokemus erilaisista asiakkaista lukuisilta toimialoilta. Tunnemme tehtaat ja tuotantolaitokset. Meillä on kokemusta korjaamoista, konepajoista sekä kuntien ja kaupunkien
teknisistä yksiköistä.

Palvelemme liikennöitsijöitä ja kuljettajia, maa- ja metsätalousyrittäjiä sekä infra- ja maarakentamisen toimijoita. Palvelemme myös erilaisia energialaitoksia.

Ilolla autamme tietysti kaikkia tee se itse-tuunaajia ja muita yksityishenkilöitä.

Sähkömoottori hyllyssä - Kailatec Oy

Tekijät tiskillä

Teitä palvelee energinen ja iloinen tiimi, Meillä ei hymy hyydy tai hanskat tipu tiskiin tiukoissakaan tilanteissa.

Myymälässämme voi maksaa kortilla ja käteisellä. Tiliasiakkaillemme myymme myös laskulla.

Asiakaspalvelua tiskillä - Kailatec Oy

Lähes rajaton valikoima

Perheyrityksenä meitä ei ole sidottu vakiovalikoimaan tai tiettyihin toimittajiin. Etsimme ja toimitamme nopeasti sen, mitä yrityksesi tarvitsee. Oli se sitten erikoisempi varaosa, rasvatuubi, polkupyörä tai kontillinen kalsareita.

Hammaspyöräpumppuja hyllyssä - Kailatec Oy

Asiakkailtamme

Luotettavuutemme takeena