Rekrytointi

Rekrytointi

Liiketoimintamme kasvaessa
haemme vakituista teknistä myyjää tiimiimme

Ostaja

Sinulle ei tarvitse kertoa, mitä ostaja tekee tai mitä ostajan työssä menestyminen vaatii. Sinulla on hyvä numeropää, asiakaspalvelijan sydän ja tekijän asenne. Hallitset tarvelaskennan ja toimistotöiden rutiinit. Teet työtäsi yhdessä tuotevastaaviemme kanssa, jotka jo malttamattomana odottavat sinua riveihimme.

Tekninen myyjä

Tunnet hydrauliikkajärjestelmät ja teollisuuden toimintaympäristöt. Käsissäsi pysyvät niin työkalut, puhelin kuin asiakasprojektien
yksityiskohdat. Valmistat letkut ja muut hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmät taitavasti ja tarkasti.

Varastotyöntekijä

Kesäloman sijainen 4kk (työaika 1.5 – 31.8.)
Olethan reipas, tarkka työskentelyssäsi, omaat hyvän peruskunnon sekä B-ajokortin. Työtehtäviisi kuuluu pakettiautolla kuljetusten toimittamista, tavaran vastaanottamista sekä lähettämistä, sekä muut varastotyöntekijän työtehtävät.

Kailatec on vuonna 1985 perustettu kunnossapidon tarvikkeita, varaosia ja palveluita toimittava perheyritys. Meillä jokainen päivä on erilainen. Asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että voivat heittää huolensa ja ongelmansa meille – ja se on parasta, että saamme ratkoa niitä. Joustavuus, paineensietokyky ja asiakaspalveluhenkisyys antavat hyvät edellytykset joukkueessamme pärjäämiselle. Ja hyvä huumorintaju. Se ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä hyvässä porukassamme se kehittyy varmasti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ole ripeä ja lähetä hakemuksesi meille pian.

Mahdolliset yhteydenotot Terhi Kailasuo, terhi@kailatec fi tai 0400 291 733
Arkisin 8-16

 

Parker Distributor
Clen Painepesurit ja Pumput
Wallius Hitsauskoneet
Luotettava Kumppani

Ota Yhteyttä

Päivystys 24h 08 557 2700

Avoinna

Ma-Pe: 7:45 - 17:00

La-Su: Suljettu

Kailatec Oy Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons